Jdi na obsah Jdi na menu
 


52. Francie/ Švýcarsko

28.8. - 13.9. 2015

Vydali jsme se na báječnou podzimní dovolenou!

Při cestě za našimi kamarády do Narbonne, jsme se zastavili v úžasném vinařském centru, francouzském městečku Beaune. Tohle místo je rájem pro milovníky vína. Naše chuťové pohárky rozhodně nezůstaly ochuzeny.

Další den jsme se téměř přímou cestou vydali do Narbonne. Jen s malou zastávkou u zajímavé novodobé stavby, obrovského viaduktu u města Villau. I nové stavy mohou být krásné...

V Narbonne nás přátelé čekali, jak jinak, s demižonkem osvěžujícího růžového vínka, které tu místní pijí jako vodu. a my jsme se přidali. Po několik dní jsme společně objížděli okolní vinaře, místní památky a prostě jsme si společný čas náramně užívali.

Ke konci pobytu jsme se společně vydali do Font Romeu a absolvovali výšlap do místních úžasných hor. Cestou jsme se ještě zastavili omrknout zajímavé opatství vystavěné na vrcholku hory u Canigou - Abbaye Saint-Martin.

Pak jsme s kamarády rozloučili a zamířili do historického města Carcassone, abychom vzápětí zamířili na další návštěvu - do Švýcarského horského městečka Bürchen. A tam jsme si užili nádhernou přírodu a krásná vínka.

 

 

Náhledy fotografií ze složky 52. Francie/ Švýcarsko

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář